I Rungsted Roklub tilbyder vi et større udvalg af forskeligt klubtøj.

Da vi ikke ønsker at have noget større lager liggende af klubtøj, kan der være leverings tid på tøjet da vi er nødsaget til at samle nogle ordere sammen inden vi bestiller hos vores leverandør, dette giver dig mulighed for at få trykt dit navn på tøjet, for en mindre tillægspris på 25 kr pr. tøj enhed, du kan se billeder af en del af vores tøjudvalg på billederne nederst på denne side.

Vi tilstræber her på siden løbende at meddele hvornår den næste ordre afgives til vores leverandør.

Bestilling kan ske ved brug af nedenstående bestillingsblanket, det samlet beløb for tøjet skal være indbetalt på klubbens konto inden ordren effektureres, konto nummer fremgår af bestillingsblanket.

Bestillingsblanket af tøj 2016

Ved eventuelle spørgsmål, kontakt Gunhild.

Vi tilbyder følgende udvalg af klubtøj:

Beskrivelse Pris
Koboltblå jakke, vindtæt  460,00
Korte bukser  160,00
Under knæ bukser 200,00
T-shirt 150,00
Mørkeblå hættetrøje uden lynlås 250,00
Mørkeblå hættetrøje med lynlås 300,00
Vest 460,00
Træningsdragt kommer senere. ?

Navn på tøj (pris pr stk tøj) 25,00

Vedhæftninger
Download denne fil (Bestilling af tøj 2016.pdf)Bestillingsblanket af tøj 2016254 kB