Bliv roer i Rungsted Roklub:

Vil du prøve? - eller bare høre mere?
Kontakt Hanne Solberg, formand@rungstedroklub.dk

Vi træner i små hold, holder afstand, spritter og passer på hinanden.
Ergometertræning giver en god opbygning af styrke og kondition. Samtidig indlæres rotaget, så nye roere kan med fordel starte med vintertræning.
Vil du prøve? - så kontakt Hanne Solberg på 40366657 eller formand@rungstedroklub.dk

Roning er god motion på Øresund
- har du lyst til at prøve eller vil høre mere, så kontakt formand Hanne Solberg på 40366657 eller formand@rungstedroklub.dk

Ferietid er tid til roning og oplevelse af naturen.

Roklubbens ny toåres inrigger "HAV" blev døbt St. Hansaften. Navnet var resultatet af en afstemning blandt medlemmerne. Navnet var foreslået af Janne Bakkegaard, der så blev bådens gudmor. Selv om rosæsonen er startet en måned senere end normalt, har vejret været godt til roning - og der er indtil videre tilbagelagt mere end 6000 km. "HAV" var også straks efter dåben ude på sin jomfrutur.

Dansk Idrætsforbund har åbnet, så udendørs sportsaktiviteter uden kropskontakt kan ske under kontrollerede forhold. Derfor kunne roklubbens formand, Hanne Solberg lørdag 25. april holde tale og lade standeren hejse - sendt over Facebook til klubbens medlemmer.
Alle medlemmer har samtidig modtaget mail med instrukser for roning og hygiejne baseret på anvisninger fra Dansk Forening for Rosport.
Standeren havde ikke været oppe mange minutter før første båd var på vandet.

Har du også lyst til at komme ud på Øresund og motionere?
Kontakt Hanne Solberg, tlf 40366657, formand@rungstedroklub.dk