Bliv roer i Rungsted Roklub:

Vil du prøve? - eller bare høre mere?
Kontakt Hanne Solberg, formand@rungstedroklub.dk

Ferietid er tid til roning og oplevelse af naturen.

Roklubbens ny toåres inrigger "HAV" blev døbt St. Hansaften. Navnet var resultatet af en afstemning blandt medlemmerne. Navnet var foreslået af Janne Bakkegaard, der så blev bådens gudmor. Selv om rosæsonen er startet en måned senere end normalt, har vejret været godt til roning - og der er indtil videre tilbagelagt mere end 6000 km. "HAV" var også straks efter dåben ude på sin jomfrutur.

Dansk Idrætsforbund har åbnet, så udendørs sportsaktiviteter uden kropskontakt kan ske under kontrollerede forhold. Derfor kunne roklubbens formand, Hanne Solberg lørdag 25. april holde tale og lade standeren hejse - sendt over Facebook til klubbens medlemmer.
Alle medlemmer har samtidig modtaget mail med instrukser for roning og hygiejne baseret på anvisninger fra Dansk Forening for Rosport.
Standeren havde ikke været oppe mange minutter før første båd var på vandet.

Har du også lyst til at komme ud på Øresund og motionere?
Kontakt Hanne Solberg, tlf 40366657, formand@rungstedroklub.dk

Trænger du til motion og udendørsoplevelser efter en laaang vinterperiode?

Har du lyst til at lære at ro?

Kontakt klubbens formand Hanne Solberg, tlf 40366657, formand@rungstedroklub.dk

Er roning mon noget for dig? - vil du vide mere?

Lørdag d. 14. marts kl. 10-16 er vi i Hørsholm Midtpunkt.

Se vores både, prøv et ergometer og få en snak med nogle af vores medlemmer.

Velkommen!