Bliv roer i Rungsted Roklub:

Vil du prøve? - eller bare høre mere?
Kontakt Hanne Solberg, formand@rungstedroklub.dk

Lørdag 27. marts døbte formand Hanne Solberg klubbens nye båd: NIELS JENSEN. Niels Jensen blev mindet med mange varme tanker. Straks efter var båden ude på sin jomfrutur med Pia, Nina og Magnus som repræsentanter for henholdsvis dem, der kendte Niels Jensen personligt, klubbens nye roere og klubbens unge roere. Standerhejsning og båddåb blev livesendt på facebook, så det var muligt at følge med hjemmefra.

Vi du også ro? Så er det nu, du skal kontakte formand Hanne Solberg, 40366657 eller formand@rungstedroklub.dk

Trænger du til noget nyt efter en laaaaang vinter? Vil du dyrke aktiv motion? Vil du nyde naturen på Øresund? Vil du opleve godt teamwork?

Rosæsonen begynder 27. marts, men instruktion på vandet af nye roere venter til det er lidt varmere i vejret.

PT er indendørstræning CORONA-LUKKET, men der er nu åbent for træning ude på terrassen.

Vi træner i små hold, holder afstand, spritter og passer på hinanden.
Ergometertræning giver en god opbygning af styrke og kondition. Samtidig indlæres rotaget, så nye roere kan med fordel starte med vintertræning.
Vil du prøve? - så kontakt Hanne Solberg på 40366657 eller formand@rungstedroklub.dk

Roning er god motion på Øresund
- har du lyst til at prøve eller vil høre mere, så kontakt formand Hanne Solberg på 40366657 eller formand@rungstedroklub.dk

Ferietid er tid til roning og oplevelse af naturen.