Bliv roer i Rungsted Roklub:

Vil du prøve? - eller bare høre mere?
Kontakt Hanne Solberg, formand@rungstedroklub.dk

Årets roskole foregår lørdag og søndag 4.-5. maj

Roskolen indeholder:

Du betaler for roskolen, det dækker bl.a. bespisning.

Har du mod på at prøve? - kontakt formand Hanne Solberg - formand@rungsted.roklub.dk

Forårssolen glimtede i lakken, havvandet stod klar i sølvpokalerne og flag gemte bådnavnene, da roklubben døbte TO nye både lørdag 30. marts 2019.

Bådene er vidt forskellige. ONE er en coastal-ener, som giver mulighed for hurtig roning i dagligdagen. Pengene til båden er jubilæumsgave skænket af Støtteforeningen.

TUN er en klassisk to-åres inrigger i træ – den er typisk beregnet til langture. Hanne Solberg og Frederik Sunesen stod for båddåben.

Hanne hæftede sig i standerhejsningstalen ved, at klubben i sin 80. sæson ikke bare har en stor ungdomsafdeling og en stor formiddagsafdeling, men der kommer også flere nye medlemmer i 30-40 års alderen. ”Sports-roning” er et særlig tilbud beregnet til roere med en travl hverdag og begrænset tid til motion.

Da standeren var hejst og dåben overstået, kom begge både straks på vandet i det flotte vejr.

Så går standeren snart op igen.

Der er hektisk travlhed i klubben for at gøre klar til den ny sæson på vandet.

Vil du ud at ro i år? - så kontakt formand Hanne Solberg, formand@rungstedroklub.dk

Ergometrene står klar - panoramaet ud til vinterbølgerne er klar - er du klar?

søndag 8.45: 45 minutters roning

søndag 10.00: rospinning til musik

mandag 9.00: rospinning til musik

tirsdag 17.00: ungdoms-træning

onsdag 17.30: rospinning til musik

torsdag 9.00: rospinning til musik

torsdag 17.00: ungdoms-træning

fredag 16.30: intervaltræning

Forår 2019:

Generalforsamling : lørdag 23. februar kl 15

Husrengøring: lørdag 16. marts

Standerhejsning: lørdag 30. marts

Roskole: 4.-5. maj

Styrmandskursus: 11. maj

Penalhuset med SUS - klubbens første båd. Se flere billeder fra klubbens 80 år i galleriet.

Fødselsdagen fejrer vi med kaffe og lagkage kl. 19 i klubhuset Rungsted Strandvej 120. Alle nuværende, tidligere medlemmer og venner af klubben er velkomne.