Bliv roer i Rungsted Roklub:

Vil du prøve? - eller bare høre mere?
Kontakt Hanne Solberg, formand@rungstedroklub.dk

Lørdag 24. august gæster Kong Neptun atter engang Rungsted Roklub. Det foregår på havnen kl 15.

Om aftenen er der sommerfest. Det er klubbens ungdomsafdeling, der står for middag med en 3 retters menu, og bagefter er der dans til jazz-orkester.

Årets roskole foregår lørdag og søndag 4.-5. maj

Roskolen indeholder:

Du betaler for roskolen, det dækker bl.a. bespisning.

Har du mod på at prøve? - kontakt formand Hanne Solberg - formand@rungsted.roklub.dk eller telefon 40366657.

Det er nødvendigt, at du er tilmeldt, hvis du vil deltage i roskolen.

Sportsroning

Roning er sagen, hvis du vil have motion, bruge hele din krop, nyde naturen og ikke mindst være en del af et spændende fællesskab.

Du kan dyrke motionsroning, og vi er lige begyndt på noget, vi kalder sportsroning, som kort beskrevet er effektiv motion på kort tid.

Klubben har en uddannet sportsronings-coach Søren Nordby, der står for træningen.

Hvis du vil deltage i sportsroning, så kræver det en rimelig kondition og teknik. Er du ny roer vil du efter roskolen få grundtræning med erfarne roere, så du kan blive klar til sportsroning.

Forårssolen glimtede i lakken, havvandet stod klar i sølvpokalerne og flag gemte bådnavnene, da roklubben døbte TO nye både lørdag 30. marts 2019.

Bådene er vidt forskellige. ONE er en coastal-ener, som giver mulighed for hurtig roning i dagligdagen. Pengene til båden er jubilæumsgave skænket af Støtteforeningen.

TUN er en klassisk to-åres inrigger i træ – den er typisk beregnet til langture. Hanne Solberg og Frederik Sunesen stod for båddåben.

Hanne hæftede sig i standerhejsningstalen ved, at klubben i sin 80. sæson ikke bare har en stor ungdomsafdeling og en stor formiddagsafdeling, men der kommer også flere nye medlemmer i 30-40 års alderen. ”Sports-roning” er et særlig tilbud beregnet til roere med en travl hverdag og begrænset tid til motion.

Da standeren var hejst og dåben overstået, kom begge både straks på vandet i det flotte vejr.

Så går standeren snart op igen.

Der er hektisk travlhed i klubben for at gøre klar til den ny sæson på vandet.

Vil du ud at ro i år? - så kontakt formand Hanne Solberg, formand@rungstedroklub.dk

Ergometrene står klar - panoramaet ud til vinterbølgerne er klar - er du klar?

søndag 8.45: 45 minutters roning

søndag 10.00: rospinning til musik