Bliv roer i Rungsted Roklub:

Vil du prøve? - eller bare høre mere?
Kontakt Hanne Solberg, formand@rungstedroklub.dk

Dansk Idrætsforbund har åbnet, så udendørs sportsaktiviteter uden kropskontakt kan ske under kontrollerede forhold. Derfor kunne roklubbens formand, Hanne Solberg lørdag 25. april holde tale og lade standeren hejse - sendt over Facebook til klubbens medlemmer.
Alle medlemmer har samtidig modtaget mail med instrukser for roning og hygiejne baseret på anvisninger fra Dansk Forening for Rosport.
Standeren havde ikke været oppe mange minutter før første båd var på vandet.

Har du også lyst til at komme ud på Øresund og motionere?
Kontakt Hanne Solberg, tlf 40366657, formand@rungstedroklub.dk

Trænger du til motion og udendørsoplevelser efter en laaang vinterperiode?

Har du lyst til at lære at ro?

Kontakt klubbens formand Hanne Solberg, tlf 40366657, formand@rungstedroklub.dk

Er roning mon noget for dig? - vil du vide mere?

Lørdag d. 14. marts kl. 10-16 er vi i Hørsholm Midtpunkt.

Se vores både, prøv et ergometer og få en snak med nogle af vores medlemmer.

Velkommen!

Vinteren byder på mange forskellige former for indendørsroning og styrketræning - både formiddage, aftener og søndag. En af aktiviteterne er rospinning dvs intervaltræning i takt med musik.

Overvejer du at begynde at ro på vandet til foråret, så er vinterens træning en god måde at få indøvet roningens bevægelser, sikre formen og lære klubben at kende. Kontakt Hanne Solberg, formand@rungstedroklub.dk

Lørdag 24. august kl 18 gæster Kong Neptun atter engang Rungsted Roklub.

Bagefter er der sommerfest. Det er klubbens ungdomsafdeling, der står for middag med en 3 retters menu, og bagefter er der dans til jazz-orkester.