Forårssolen glimtede i lakken, havvandet stod klar i sølvpokalerne og flag gemte bådnavnene, da roklubben døbte TO nye både lørdag 30. marts 2019.

Bådene er vidt forskellige. ONE er en coastal-ener, som giver mulighed for hurtig roning i dagligdagen. Pengene til båden er jubilæumsgave skænket af Støtteforeningen.

TUN er en klassisk to-åres inrigger i træ – den er typisk beregnet til langture. Hanne Solberg og Frederik Sunesen stod for båddåben.

Hanne hæftede sig i standerhejsningstalen ved, at klubben i sin 80. sæson ikke bare har en stor ungdomsafdeling og en stor formiddagsafdeling, men der kommer også flere nye medlemmer i 30-40 års alderen. ”Sports-roning” er et særlig tilbud beregnet til roere med en travl hverdag og begrænset tid til motion.

Da standeren var hejst og dåben overstået, kom begge både straks på vandet i det flotte vejr.