Bliv roer i Rungsted Roklub:

Vil du prøve? - eller bare høre mere?
Kontakt Hanne Solberg, formand@rungstedroklub.dk

Roklubbens ny toåres inrigger "HAV" blev døbt St. Hansaften. Navnet var resultatet af en afstemning blandt medlemmerne. Navnet var foreslået af Janne Bakkegaard, der så blev bådens gudmor. Selv om rosæsonen er startet en måned senere end normalt, har vejret været godt til roning - og der er indtil videre tilbagelagt mere end 6000 km. "HAV" var også straks efter dåben ude på sin jomfrutur.

Dagene bliver kortere, men der er en måneds god roning endnu. Effektiv motion og flotte naturoplevelser. Klubben har standerstrygning den 26. oktober 2019.

Der er sommeren igennem roning mandag og torsdag kl 9:00 - mandag og onsdag kl. 17:30 og søndag kl 10:00.

Er du roer på langtur fx Sjælland Rundt og gerne vil overnatte i Rungsted, så kontakt rochef@rungstedroklub.dk eller et medlem af bestyrelsen.

Traditionen tro sælger Roklubben øl, vin, kaffe og vand til St.Hans på Rungsted Strand.

Salget foregår fra kl 20 fra klubbens terrasse

Overskuddet går til klubbens arbejde.

Årets roskole er gennemført og roklubben har fået nye medlemmer.
Havde DU ikke mulighed til at deltage, er "løbet heldigvis ikke kørt" - kontakt Hanne Solberg, formand@rungstedroklub.dk, så "finder hun ud af noget".