Rungsted Roklub har en stor ungdomsafdeling - og tilbud til alle andre aldersgrupper også. Du kan ro morgen, formiddag, aften eller weekend.
Roning er motion, hvor du bruger alle kroppens store muskler. Roning anbefales af mange eksperter som en god træningsform.

Roning på vand
Klubben har mange typer både til forskellige typer roning. Mulighederne er mange: fx en hurtig tur til Vedbæk med sved-på-panden eller en dagtur til Helsingør med madpakke.
Når du har lært at ro, kan du lave roaftaler, når det passer dig.
Læs mere om fx
Ungdomsroning
Speedroning
Morgenroning
Formiddagsroning
Langtursroning

Roning på land
Du kan ro ergometer i vores velindrettede motionsrum med udsigt over Øresund.
Der er forskellige tilbud bl.a. ro-spinning til musik.
Du kan bruge træningsudstyr til at styrke arme, ryg m.m.
Du kan træne sammen med andre - eller alene, når du er øvet.

Sikkerhed
Du skal kunne svømme minimum 500 m.
Roklubben har redningsveste, som du låner. Inden du kommer på vandet, bliver du instrueret i brug af redningsvest.
Det er svært at kæntre i en inrigger, men for at kunne reagere rigtigt i en svær situation, er der hvert år kæntringsøvelse. Øvelsen foregår under kontrollerede forhold i svømmehallen.
Idrætsskader eller ulykker ved roning forekommer næsten aldrig.

Du får mere end motion
Klubhuset med dets smukke udsigt er alle medlemmers fælles værested.
Du kan drikke en kop kaffe efter roning eller være med til en grillaften, hvor også familiemedlemmer er velkomne.
Vi holder hvert år en sommerfest, hvor vi byder vores de nye medlemmer velkommen.
Det er Roklubben, der arrangerer Sankt Hans på stranden.

Kontingent og udstyr
Se årets kontingentsatser
Træningstøj og sko (fx et par badmintonsko, ikke løbesko) – klubtøj kan købes, men er ikke påkrævet.
Drikkedunk, regntøj og vandtæt pose er praktisk til længere ture.

Vil du prøve?
Læs om forårets roskole på vandet
Der arrangeres også ergometerskoler
Kontakt formanden – se indmeldelse