Som medlem af Rungsted Roklub, skal du også betale kontingent. Kontingentet størrelse fastsættes på den ordinærer generalforsamling.

Kontingentet opkræves en gang årligt og forfalder til betaling den 1. april.

Regnr. 1551 kontonr. 1520448201

Kontingentet for sæson 2016 udgør:

Aldersklasse

Beløb

Medlemmer under 18 år

1400,- kr

Medlemmer 18 - 25 år

1900,- kr

Medlemmer over 25 år

2150,- kr

Passivt medlemsskab

300,- kr

Indmeldelsesgebyr/Roskole

350,- kr

Som ny roer starter du på en roskole, som afholdes i klubben over en weekend.

På kurset får du instruktion i:

• Roteknik
  • Sikkerhed
  • Træner roning på Øresund
  • Introduktion til de mange muligheder for motion og træning, som klubben kan tilbyde

I løbet af weekenden møder du mange andre roere og lægger planer for de næste ture efter roskolen. Det er i den periode, du skal få rutinen, så du bagefter kan ro frit med andre.

Se i kalenderen, hvornår næste roskole afholdes.
Du betaler et roskolekontigent (der bl.a. dækker bespisning)

Kontakt formand Hanne Solberg  formand@rungstedroklub.dkDu vil få et orienteringsbrev fra roskolens arrangører, når tiden nærmer sig.