Vi optager nye medlemmer hele året, instruktion af nye medlemmer foregår primært på roskoler som afholdes først på sæsonen. Efter endt instruktion kan du deltage i klubbens aktiviteter, på lige fod med klubbens øvrige medlemmer.

Du er altid velkommen til at kigge forbi klubben og få en snak og rundvisning, ligesom du er velkommen til at kontakte klubbens formand Hanne Solberg formand@rungstedroklub.dk

Alle skal kunne svømme 300 meter.
Sikkerhedsudstyr som redningsvest lånes af klubben, brugen af redningsvest er en del af instruktionen, ligesom som der en gang om året bliver arrangeret en kæntringsøvelse i svømmehallen.