Drik kaffe på Tårbæk Havn – Spis is i Helsingør – Nyd aftenssolen på Lyngby Sø – Se København kanaler - Tag madkurven med på Esrum Sø – Oplev efteråret på Gudenåen

Mulighederne er utallige.
Ture, hvor du kommer roende hen til bestemmelsesstedet, er en hel særlig oplevelse.
Langture kan være ture på en enkelt dag, weekendture eller ferieture over en eller flere uger.

Klubben arrangerer forskellige typer ture, der bliver tilbudt via nyhedsbrev m.m.
Medlemmerne kan også selv arrangere egne ture. Det kræver dog, at der er en langtursstyrmand i båden, som har indhentet de fornødne tilladelser.