Er du under 18? – Vil du ro?

Ro hurtigt? – ro langt? – ro kort? – det er dit valg

Du kan træne på vandet eller i det ny motionslokale

Og du kan møde andre unge 12-18 årige

Ungdomsroerne træner tirsdag og torsdag kl. 17. De dage er der uddannede instruktører, der står for træningen. I klubhuset foregår planlagte sociale aktiviteter fx fællesspisning efter roning en gang om måneden, filmaftener o. lign. Men I kan også mødes mere spontant og fx nyde sommeren på terrassen.
Der bliver arrangeret ture med overnatning og klubben deltager i stævner/kaproninger rundt om i landet.
I Rungsted Roklub deltager ungdomsroerne på lige fod i klubbens øvrige aktiviteter fx fester og grillaftener – forældre er også velkomne.

Læs om svømmekrav og sikkerhed under: Bliv roer. Du er velkommen til at kigge ned - se også indmeldelse