Bliv roer i Rungsted Roklub:

Vil du prøve? - eller bare høre mere?
Kontakt Hanne Solberg, formand@rungstedroklub.dk

Smittetrykket i Hørsholm er højt. Derfor må Rungsted Roklub i lighed med kommunen desværre aflyse årets St. Hans arrangement. Det er en mangeårig tradition, som det er trist at aflyse, men klubbens formand Hanne Solberg ser frem til næste år igen at kunne byde på bål og hygge på Rungsted Strand.
Klubbens medlemsaktiviteter er ikke påvirket. Vil du vide mere om roning på Øresund, så kontakt Hanne på 40366657 eller formand@rungstedroklub.dk

Roning er god motion, naturoplevelse og teamwork. Alt det vi trænger til efter en lang corona-vinter.

Roskole forår 2021 foregår som individuel instruktion. Vi træner i små hold - spritter, holder afstand og passer på hinanden.

Du kan læse mere om roning her. Vil du prøve, så kontakt formand, Hanne Solberg, 40366657 eller formand@rungstedroklub.dk

Lørdag 27. marts døbte formand Hanne Solberg klubbens nye båd: NIELS JENSEN. Niels Jensen blev mindet med mange varme tanker. Straks efter var båden ude på sin jomfrutur med Pia, Nina og Magnus som repræsentanter for henholdsvis dem, der kendte Niels Jensen personligt, klubbens nye roere og klubbens unge roere. Standerhejsning og båddåb blev livesendt på facebook, så det var muligt at følge med hjemmefra.

Vi du også ro? Så er det nu, du skal kontakte formand Hanne Solberg, 40366657 eller formand@rungstedroklub.dk

Trænger du til noget nyt efter en laaaaang vinter? Vil du dyrke aktiv motion? Vil du nyde naturen på Øresund? Vil du opleve godt teamwork?

Rosæsonen begynder 27. marts, men instruktion på vandet af nye roere venter til det er lidt varmere i vejret.

PT er indendørstræning CORONA-LUKKET, men der er nu åbent for træning ude på terrassen.

Vi træner i små hold, holder afstand, spritter og passer på hinanden.
Ergometertræning giver en god opbygning af styrke og kondition. Samtidig indlæres rotaget, så nye roere kan med fordel starte med vintertræning.
Vil du prøve? - så kontakt Hanne Solberg på 40366657 eller formand@rungstedroklub.dk